Sphero: radošs ceļš uz programmēšanu un STEAM izglītību

Sākot no pirmsskolas vecuma līdz vidusskolai

Sphero piedāvā daudzveidīgus un jaudīgus robotu un STEAM izglītības rīkus, kas piedāvā daudz iespēju gan skolās, gan pirmsskolu izglītības iestādēs. Sākot ar Sphero Indi līdz Sphero RVR+, šīs tehnoloģijas būs lielisks palīgs jebkurā mācību iestādē.  

Šeit ir daži aspekti, kas padara Sphero robotus tik īpašus:

  1. Izpēte un eksperimentēšana: Sphero programmējamie roboti palīdz bērniem iepazīties ar pamatjēdzieniem programmēšanā, izmantojot spēles un izglītojošas STEAM aktivitātes. Bērni var izmantot Sphero robotus, lai spēlētu spēles, veidotu programmas vai risinātu izaicinājumus. Kā arī to izmantošana nav ierobežota tikai ar STEAM priekšmetos, tos var integrēt jebkurā mācību priekšmetā, lai piešķirtu mācībām interesantu pieskārienu un veicinātu skolēnu interesi. Prototipēšanai vispiemērotākais noteikti būs Sphero RVR+, kamēr fizikas ekspertiem ideāls būs Sphero BOLT.

  2. Izturība un ūdensdrošība: Sphero BOLT ir praktiski neiznīcināms un ūdensdrošs. Tā izturība ir iespējama, pateicoties induktīvajai uzlādei. Robots ir apaļa, līdzīga tenisa bumbai, un tajā ir ievietots mazs riteņu robots, kas kāpjot pa sienām virza bumbu uz priekšu, tādējādi izraisot tās kustību. Sphero BOLT ir papildus aprīkots ar praktiski neiznīcināmu, ūdensdrošu apvalku, kas ļauj izmantot robotu dažādās vides un aktivitātēs.
  3. Dažādi produkti un risinājumi: Sphero piedāvā dažādus produktus, piemēram, Sphero BOLT, Mini, RVR+, Indi, Specdrums, littleBits un citus. Šie roboti ir pielāgojami visām vecuma grupām un prasmju līmeņiem. Turklāt Sphero piedāvā izglītības resursus, stundu plānošanas materiālus un profesionālo attīstību skolotājiem, lai nodrošinātu visaptverošu pieeju STEAM izglītībai.

RVR+

Piemērots pamatskolām un vidusskolām.

Indi

Piemērots pirmsskolas izglītības iestādēm un sākumsskolām.

BOLT

Piemērots no pirmskolas izglītības iestādēm līdz vidusskolām.

Ievads robotikā - rīki ar kuriem ir viegli uzsākt darbu